www.llardinfantsfatima.com www.llardinfantsfatima.com www.llardinfantsfatima.com Blog Fátima

El nostre centre compta amb una àmplia zona interior i zona exterior, per què els més petits aprenguin jugant en un ambient relaxat i distès, en companyia d’altres infants. Comptem amb:

Aula de 1 a 2 anys (que també acull a infants de 0 a 1 any)

Aula de 60m2 adaptada per a les necessitats d'aquesta edat. Té una zona de descans i més espai per gatejar i començar a caminar.

Aula de 2 a 3 anys

Aula de 60m2 amb molta llum natural. Les aules estan distribuïdes en diferents racons de joc i de treball, a part d’una zona per a la higiene.

Patis exteriors

Disposem de dos patis independets per a les diferents edats dels nens del centre, diferenciats en dues zones, una tova amb una construcció adaptada a les seves necessitats i una per anar amb els cotxes-caminadors.

     

Aula de psicomotricitat

Tenim una aula dedicada, en exclusiva, al desenvolupament psicomotriu dels alumnes. Comptem amb els espais suficients per desenvolupar les activitats amb tranquil·litat, treballar el to muscular dels infants i permetre que aprenguin a controlar el seu propi cos i dominin el moviment. Hi ha una piscina de pilotes, zona de matalassos, saltadors, i un espai per a realitzar ioga amb els infants on cada un d’ells disposa de la seva catifa.

Aula d'experimentació

Aula dedicada a desenvolupar les capacitats sensorials de l'infant... tacte, olfacte, gust, oïda, vista... amb tot tipus de materials, naturals i manufacturats. Aquestes activitats propicien que l'infant es familiaritzi amb nous olors, sabors i textures, permetent la diferenciació d'aquests a través de tots els seus sentits.

Sala polivalent

És la sala més gran de tot el centre, amb aproximadament 74m2. S'utilitza principalment com a menjador, però també per altres tipus d'activitats, com les festes amb les famílies o activitats d’experimentació conjuntes.

Cuina

El centre compta amb cuina pròpia, cada matí la cuinera passa per les aules per saber quants infants hi haurà a l’hora de dinar i si hi ha algun menú especial (dieta, menú per a infants amb alguna intolerància...). S’utilitzen aliments frescos i de qualitat adquirits a comerços de proximitat. Els menús es basen en ingredients i plats de cuina mediterrània, emprant una dieta estacional i basada en les recomanacions del Departament de Salut de la Generalitat de nutrició infantil.